heemskerk.reismee.nl

7e dag

Ja daar zijn de Kiwi's weer met een nieuw verslag.

Heerlijk buiten van het ontbijt genoten, het is misschien vervelend om dit iedere keer te lezen , maar het is zo lekker.

Daarna de spullen inladen en op weg naar Nelson. Wat een trip en wat hadden wij een mooi weer totdat we aan de bergrit begonnen , de eerste druppels vielen al snel en later begon het echt te regenen. Maar eenmaal uit de bergen schenen er 7 zonnen. We reden direct naar het centrum en zijn daar even gaan shoppen. De drie musketiers gingen allen voor een bermuda ( met een ruitje) en voor Jan nog een paar wandelschoenen. Genoten van een heerlijke lunch en direct door naar de super.

Ja,ja vanavond macaroni, de dames achter de pannen. Daar heb ik uiteraard het volste vertrouwen in. Doorgereden naar een kiwi Holiday park en daar genoten wij van een mix van Nederlandse muziek, een biertje en een glas rosé.

Hoe de avond zal eindigen dat weten wij op dit moment nog niet maar wel weet ik zeker dat ook dit weer erg plezant zal zijn

Wink
groetjes van ons allen.

PS, als Julie je een beetje warm aankleden smeren wij onszelf nog een keertje goed in met factor 30

Cool

Louise

Heerlijk om dit te lezen! Ennehh wij zullen volgende week onze snowboots weer nodig hebben want het schijnt weer volop te gaan sneeuwen!
Als jullie wakker worden straks dan zijn jullie alweer een week op pad. Hoe snel gaat de week ;-(
Smeer maar goed, wij doen nog een dikke muts op en genieten van het witte landschap!!!!!
Groetjes en heeeeeel veeeeel plezier. Louise

Louise

p.s. We willen ook foto's zien!!!!!!

sylvia boertjens

Hallo Ruud en Riny, jullie al weer een week op stap en ik weer een week thuis. Moet altijd even wennen, van de warmte naar de kou. Ben benieuwd hoe jullie dat straks ervaren. Heerlijk zo met een camper door het landschap tuffen, jullie genieten volop. Wij zien zeker in de zomer nog wat fotos. Een hele fijne reis voor jullie allemaal en lieve groeten uit een winters Langweer van Piet en Sylvia Wij volgen jullie verder op de weblog

Anja en Paul

Het is erg leuk om zo jullie aan de andere kant van de aarde te kunnen volgen, Anja heeft net haar eerste vergadering gehad over hun aanstaande reis naar Nieuw Zeeland en ze kunnen niet wachten om de reis te boeken.
Veel plezier verder en Frits is alweer aan het vliegen.
Groetjes aan iedereen daar.

Jaap & Nelly

Lieve allemaal,
Wat gezellig, dat buiten ontbijten.
En het is niet vervelend om het iedere keer te lezen,
Want het is bij ons niet zo goed voor te stellen.
Heb maar weer 'n pan snert gemaakt,is ook niet verkeerd. Zo te lezen, gaat alles wel naar 't zin, het is heel leuk om dit te volgen! en we zijn ook benieuwd als
jullie bij Cor en Peter komen. groetjes van uit het
koude Heemskerk.

Martijn

HALLOO goedemorgen allemaal.. leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben :)
Ik ga me broodjes beenham maar even bereiden..

groetjes martijn

jaap veldt

we volgen jullie we hebben jullie fotos gezien het ziet er allemaal schitterend uit
met oma gaat het goed
we wensen jullie nog veel plezier

groetjes jaap&hanny karin en nick

Pim

Hoi familie. Zo te zien en horen hebben jullie het geweldig naar je zin. Was vanmorgen even bij oma met Dennis en ze wilde natuurlijk weten of jullie al waren gearriveerd in Nieuw Zeeland. Vandaar even mijn SMS. Geniet van de reis en we blijven jullie volgen.

groet Pim

Rob

Hoi Vrienden,

Super! Wat een mooie foto’s. Ik was even bang dat we het met een walrus waar Lenie ’t Hart de ligbaden vol mee heeft moesten doen.

We (en met ons vermoedelijk half Noord Holland) leven met jullie mee.
Dus met die welvaartsbuikjes achter die campingtafel vandaan zolang het licht is en foto’s maken!
We willen een soort Lord of the rings.

Oh ja…..sms-jes dat de biertjes weer goed smaken stel ik best op prijs, maar weten jullie van het tijdsverschil??

Geniet er van! We volgen jullie op de voet.
Rob