13e dag
Om ongeveer 10:00 uur ontbeten in Franz Josef. Na een hele nacht regen hadden wij niet de mogelijkheid om heerlijk buiten te eten zoals wij onderhand gewend waren. Na het ontbijt om 11:00 uur ging de trip van vandaag richting Makarora , onderweg nog een zalmkwekerij bezocht.
De eerste campingplaats was voor ons , het leek wel een plek bij de boerderij.
Bij aankomst direct een combi trip geboekt ( zie foto's en lees morgen ons verslag).
We kijken er heel erg naar uit allemaal.
Geniet van de foto's van vandaag die Riny onderweg heeft geschoten !
p.s : Sjaak en Rob we zijn een klein stukje het punt voorbij van de dikke buiken foto J
Groetjes en tot morgen de 6 kiwi's
Ik heb opdracht gekregen van de 6 kiwi's! Of ik even door wil geven dat ze 2 dagen geen internet kunnen gebruiken. De mooie foto's en geweldige reisverslagen lopen hierdoor iets wat vertraging op. Maar ze hebben mij beloofd dit zodra het mogelijk is direct op te lossen ;-)!!! Ik vertrouw erop jullie allen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Patricia van Duivenvoorde
Hallo lieve kiwi´s,
Hebben jullie het een beetje naar jullie zin?
Volgens mij wel, gezien de verhalen en telefoontjes.
Robby en ik missen jullie wel, vooral het eten op maandag, haha. Heel veel plezier nog.
dikke kus rob en marieke
Hallo luitjes,
Vol verbazing kreeg ik van jou, ruud, een sms, met de mededeling dat jullie met z'n zessen aan de andere kant van de wereld vertoeven. Het ziet er allemaal prachtig uit op de foto's en aan de verslagen te zien, vermaken jullie jezelf uitstekend. Hartelijke groetjes uit het koude kikkerland en geniet er maar lekker van.
karel en henriette.