Het laatste woord!
Het is 08:42 uur de dag na aankomst en al een beetje uitgerust!
Tijd om de web-log te sluiten met een na-woord.
Voor Jan en mij was het een top vakantie , wat een belevenis zo aan de andere kant van de wereld die gewoon doorgaat.
Ik wil even wat mensen bedanken die deze vakantie voor ons heeft doen slagen.
Wim , Bets , Ruud , Riny en natuurlijk Jan heel erg bedankt , wij delen met z'n zessen een herinnering die wij nooit meer vergeten.
De familie , vrienden en collega's bedankt voor het reageren op onze web-log , erg leuk om te lezen allemaal.
Rob beterschap , dat was een minder leuk bericht om te horen dat je in de laatste week van onze vakantie tijdens zaalvoetbal je scheenbeen brak!
Patricia en Martijn bedankt voor het downloaden van de bungi foto's en de mededeling op de web-log wanneer wij niet konden internetten.
In het bijzonder bedank ik Riny voor het maken van de prachtige foto's en het geduld waarmee ze op de web-log werden gezet !
Top Kiwi's en bedankt het was geweldig !
Ezelinnetje
Fijn om te weten dat jullie allemaal weer heelhuids thuis zijn. Wij hebben van de verhalen en foto s genoten.
gr jo
Hoi,
allemaal weer veilig thuis, heb jullie gevolgd hoor, er kwamen zoveel herinneringen boven, akaroa bv. zo'n mooie plaats met franse straatnamen, dunedin het schiereiland met de zee leeuwen enzo. Geweldig, wat zullen jullie genoten hebben. Het is bij mij ook nog steeds een mooie herinnering.
groet
adrie